© Isopix

Elton John doet boekje open over verliefde prins Harry

Elton John was een goede vriend van prinses Diana en heeft naar eigen zeggen ook een goede band met prinsen Harry en William. Dat die eerste gaat trouwen, stemt hem dan ook gelukkig. Meer nog, volgens hem is hij dolverliefd op Meghan.

flb

Elton John heeft in de Britse talkshow 'Lorraine' een boekje opengedaan over prins Harry. De twee brachten blijkbaar vorige zomer wat tijd met elkaar door en het was volgens de muzikant overduidelijk dat Harry zijn ware had gevonden. "We spendeerden samen een deel van onze zomer in Sicilië. Het was meteen duidelijk dat hij dolverliefd was. Het enige wat ik kon denken was: zo goed voor jou."

"Beide jongens liggen me nauw aan het hart en dat door de band die ik had met hun moeder", zei hij nog. "Harry is een goeie jongen, met het hart op de juiste plaats en het enige dat je wilt, is dat hij gelukkig is."

Geërfd

Het is dan ook niet toevallig dat hij heel wat van de eigenschappen die hij zo bewonderde in Diana terugziet bij Harry. "Zij was gewoon geliefd bij mensen omdat ze dat geweldige vermogen had en dat heeft Harry van haar geërfd. Ze kon een kamer binnenwandelen en iedereen er het gevoel geven dat ze op hun gemak konden zijn, net alsof ze haar al hun hele leven kenden."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer