photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Standard en Anderlecht hebben 3-3 gelijkgespeeld op Sclessin. Na 6 minuten opende Orlando Sa de score, maar niet veel later kon Hanni al gelijkmaken. Alles te herdoen dus tot Luyindama er zich mee ging moeien. De bonkige verdediger knalde een voorzet met een heerlijke omhaal voorbij Sels. 2-1 na 24 minuten. Standard was beter, maar toch scoorde Anderlecht. En opnieuw was het Hanni, hij legde de 2-2 en de 2-3 in minder dan 3 minuten in doel. Na rust duwde Standard door en dat loonde. Luyindama volgde goed op de voorzet van Emond en schoot de 3-3 binnen. Nadien kregen beide ploegen nog grote kansen om het af te maken, maar Emond en Ganvoula kregen de bal er niet meer in.