Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
Koning van de guilty pleasures Baked Louie's leert je de zaligste desserts te maken
Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week krijg je een nieuwe, inspirerende receptvideo. Februari staat in het teken van heerlijke, originele desserts dankzij Baked Louie's a.k.a. Louie Van Nieuwenborgh. De jongeman bracht vier jaar geleden zijn eerste bakboek uit op zijn zeventiende (!), publiceerde vorig jaar een tweede en doet menig Vlaming kwijlen met de zoete recepten op zijn blog bakedlouie.com. De komende vier weken laat hij ons met vier creaties alle hoeken van dessertland zien.
Check alle foodies en hun recepten op www.foodiefiles.be!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Lidl
Begin de week lekker en gezond, met een heerlijk visje
-
PREMIUM
Zo kweek je gember, kurkuma of zoete aardappel in je eigen tuin
Gebruik je geregeld exotische smaken als gember, kurkuma, zoete aardappel of citroengras in de keuken? In de plaats van ze elke keer opnieuw te kopen, kweek je ze voortaan gewoon zelf. En dat gaat veel gemakkelijker dan je denkt. Onze tuinexperte Laurence Machiels legt uit hoe je het aanpakt. -
Lidl
Gezonde balans tijdens de feestdagen: zalm uit de oven met pompelmoessalsa
Tussen alle kroketjes, stoofpotjes, glazen cava en smeuïge desserts door, smaakt een lichte, gezonde maaltijd des te meer. Met dit recept heb je bovendien weinig werk: kruid en rooster de zalm, en maak er een frisse pompelmoessalsa bij, boordevol vitamine C. -
-
HLN Shop
Ga voor schoonheid én degelijkheid: in vijf stappen naar jouw ideale e-bike
-
Gouden Giro2
Van Pogacar over Uijtdebroeks tot Piganzoli: de Gouden Giro-ploeg van Michel Wuyts
Zaterdag is het eindelijk zover: dan gaat de Ronde van Italië van start. Onze analist Michel Wuyts kijkt ook nu weer in zijn glazen bol. Ben jij het eens met Wuyts of denk je er helemaal anders over? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Giro en maak kans op 5.000 euro cash en nog heel wat andere prachtige prijzen dankzij HLN. -
Livios
‘Gebruik in dat geval nooit azijn’ en ‘pas op met hogedruk’: zo ga je wél voor een brandschoon terras
Kan je terras nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er heerlijk kan vertoeven? Dan is het reinigen een mooie eerste stap. Met deze onderhoudstips van bouwsite Livios ben jij helemaal klaar voor de lentezon. -
Lidl
Krokant schelvishaasje met groene kool-ricottapuree en citroensausje
-
Lidl
Zin in een ijsje of eerder taart? Deze zoete zonde combineert ze allebei
-
Lidl
Ben jij ook zo'n witte chocolade lover? Dan is deze cake helemaal jouw ding
Hou dat weekendgevoel nog even vast, met wat zoetigheid als vieruurtje. Deze cake combineert de heerlijke crunch van walnoten met boterzachte, zoete witte chocolade. Heb je even genoeg van al die paaseitjes? Dan is dit recept de ideale afwisseling. -
Lidl
Geen houtskooloven? Bak je pizza krokant op de barbecue
De perfecte pizza, Napolitaans of Romeins (ja, daar zijn verschillen tussen!), heeft een krokante, luchtige bodem. De juiste baktemperatuur is daarbij cruciaal, maar ook zonder houtskooloven kom je tot een krokante korst. Laat de kolen van de barbecue hun werk doen en geniet in eigen tuin van het beste van het zuiden. Mangiare! -
Lidl
Grillen maar! Deze lamskoteletjes tillen je bbq naar een hoger niveau
1 reactie
Resterende karakters 500
Log in en reageerkenneth strubbe