Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Leko: "Niet Standard heeft deze match gewonnen, wij hebben ze verloren" - Sa Pinto: "Geef mijn spelers 10 op 10"

Beker van België"Het is niet Standard dat deze match heeft gewonnen, wíj hebben de match verloren." Ivan Leko keek na de zware nederlaag in eigen boezem, maar benadrukte tegelijkertijd dat er volgende donderdag een ander Club zal opstaan.

13 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    het systeem van leko deugt niet, alleen tegen ploegen die niet op de man zitten halen ze resultaat, maar de knockploegen hebben geen enkele moeite met brugge, het wordt tijd dat hij een ander systeem aanneemt, de juiste spelers op de juiste plaats zet anders zal het seizoen nog heel lang duren, iedere ploeg heeft een dip maar dit zijn trainersfouten dat we zien en spelers kennen hun taak niet meer.
  • Norbert Deploige

    6 jaar geleden
    Ja Leko........Cools internationaal? Dat was toch als grap bedoeld hoop ik.
  • frans ornelis

    6 jaar geleden
    hebt ge de rode duivels in spee (volgens leko) cools en mechele bezig gezien ze zijn nog niet waardig om de valiezen te dragen van de spelers
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Als die Hollander zijn voetballend vermogen zo groot was als zijn bek dan hadden ze zeker gewonnen , hij is zó arrogant dat hij denkt dat héél clubke van hem is ! Die Rus heeft in 3 matchen er al 10 om zijn oren gehad ,hij is zo bewegelijk als een bulldozer en zo elegant als een strijkplank ! Het probleem ligt bij de refs die géén onterechte penalty’s meer fluit , geen buitenspel goals meer laat maken en correct fluit ! Volhouden én hopelijk wint clubke dit jaar niks !
  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Ja Pier en Steven,dat is zoals de Anderlechtsuporters die nog altijd niet kunnen toegeven dat het over is en dat ze maar een gewoon ploegje meer zijn.En misschien Pier moet je die doelman eerst de kans geven zich aan te passen,maar hij is toch nog zo slecht niet al die super van 10 milj die op niks trok.Bij Club was het een afgang van 1 dag bij anderlecht is het al jaren bezig ook hahaha.