De Catalaanse ex-leider huurt sinds gisteren deze riante villa met zes slaapkamers in Waterloo.
Volledig scherm
De Catalaanse ex-leider huurt sinds gisteren deze riante villa met zes slaapkamers in Waterloo. © Logic Immo & AFP

4.400 euro per maand: Puigdemont huurt deze riante villa en lijkt dus nog even in ons land te blijven

De Catalaanse ex-minister-president Carles Puigdemont verblijft nog altijd in ons land en lijkt ook niet onmiddellijk van plan te vertrekken. Volgens L'Echo zou hij een luxueuze villa huren in Waterloo. Het prijskaartje is niet min: liefst 4.400 euro per maand.

140 reacties

  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Wim, Puigdemont is volgens zijn eigen zeggen géén europees burger meer. Hypocriet om staan te roepen om Europa, terwijl hij zichzelf eerst buiten Europa plaatst. Hypocriet van u en nva om constant kritiek op Europa te hebben, maar als het hun uitkomt wel vragende partij zijn. Zulke personen Wim, dat zijn zeveraars!
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    En een arme mens die zijn huurwoning , een sociale woning van 250€ huur niet kan betalen daar zullen de regering wel niet bijspringen . Die arme mens zal verder creperen . Maar ja dat is ook weer waar het is de REGERING VOOR DE RIJKEN , was ik bijna vergeten sorry .
  • Jan Brecht

    6 jaar geleden
    Hij is wel een lafaard die gaat lopen en zijn zogezegde volk in de steek liet
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    stals wim,en gingen zij die hier in 1830 de onafhankelijkheid uitriepen toen ook lopen?Lieten zij hun volk in de steek?Maakte zij toen misbruik van overheidsgeld?Het gaat hier vandaag om een Catalaan die een onwettig referendum hield,misbruik maakte van overheidsgeld,zijn verantwoordelijkheid niet opneemt en het land ontvluchtte.Wie zijn gat brandt...
  • Wim Stals

    6 jaar geleden
    Puigdemont is een Europees burger verdrag van Schengen en heeft rechten en plichten hier Vergeet niet in 1830 heeft belgie ook eenzijdig de onafhankelijk uitgeroepen dit was ook een aanslag op de grondwet Veroordeel niet te snel