Plopsaland gaat op zoek naar 2.000 medewerkers

© Florian Van Eenoo

Plopsaland en Plopsaqua De Panne zijn nog op zoek naar 250 seizoensmedewerkers en 1.750 studenten om het team te versterken. Het parkt organiseert op 8 en 9 februari jobdagen in De Panne. Kandidaten krijgen de kans om zich te bewijzen op een van de vele attracties in Mayaland Indoor.

ehu

In 2018 kiest Plopsa voor een sterke uitbreiding van het evenementenaanbod, laat het pretpark weten. Daarvoor zijn heel wat extra werkkrachten in alle afdelingen nodig: voor het nieuwe seizoen van Plopsaland De Panne dat op 1 april start, is het park dan ook op zoek naar 250 gemotiveerde seizoensmedewerkers en 1.750 studenten om het team te versterken. Ook Plopsaqua De Panne, dat het hele jaar doorlopend open is, zoekt extra werkkrachten.

Niet-alledaags

“Als werknemer kom je terecht in een unieke, niet-alledaagse omgeving waar er steeds afwisselend werk aangeboden wordt.”, aldus Niko Parmentier, HR-manager bij Plopsa. “Kandidaten die interesse hebben in een functie als seizoensmedewerker in Plopsaland of Plopsaqua De Panne kunnen op donderdag 8 en vrijdag 9 februari terecht in De Panne voor de jobdagen.” Inschrijven voor deze dagen is verplicht via www.plopsajobdagen.be.

Ook voor studenten die op zoek zijn naar een vakantiejob in een uniek kader met aantrekkelijke voordelen zoals premies en kortingen, is het aanbod groot. Studenten met interesse kunnen zich steeds inschrijven via www.plopsajobs.be en worden zo snel mogelijk voor een introductiemoment gecontacteerd.

Kalmere sollicitaties

De sollicitatiespeeddates op de houten achtbaan Heidi The Ride van afgelopen jaar waren een schot in de roos. Aangezien enkele sollicitanten een ritje op de gerenommeerde achtbaan niet aandurfden, kiest Plopsa er nu voor om de sollicitaties voor studenten op een iets kalmere manier te laten plaatsvinden tijdens de krokusvakantie in Mayaland Indoor, de indoorzone van Plopsaland De Panne. Studenten kunnen ervoor kiezen om hun sterkste punten in de verf te zetten tijdens een uitdagend gesprek op de Bloemenmolen, de Glijbaan of zelfs de Valtoren.

Eerder maakte ook pretpark Walibi al bekend dat het 600 nieuwe medewerkers zoekt. Kandidaten voor het pretpark uit Waver moeten zich niet in een attractie, maar in een sollicitatievideo aanprijzen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen