Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Domper: Burnley-manager Sean Dyche bevestigt dat Steven Defour WK "waarschijnlijk" mist

Burnley-manager Sean Dyche heeft vandaag bevestigd wat wij hier deze week al schreven:  Steven Defour is "zo goed als zeker" out tot het eind van het seizoen is en mist "mogelijk" het WK in Rusland. Woensdag had de coach nog laten verstaan dat de Rode Duivel slechts een tweetal maanden buiten strijd zou zijn, maar dat was een optimistische inschatting. Defour had toen al van de dokters te horen gekregen dat hij zo'n vijf maanden in de lappendmand zou liggen. 

3 reacties

  • Anthony Peeters

    6 jaar geleden
    Spijtig voor Defour maar hij had toch niet veel gespeeld misschien een invalbeurt in een match die al gewonnen was. Nu gewoon dendoncker meenemen en hem op het middenveld zetten. Zolang Kevin debruyne , hazard,courtois, alderweireld l,Vertonghen en Mertens het wk halen moeten ze ver geraken. Die andere spelers kunnen perfect vervangen worden door een minstens even goeie bankzitter
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Velen onderschatten hem maar Martinez weet beter, nu nog Felliani en De Bruyne of Hazard en we kunnen het schudden
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    In feite niet zo erg. Martinez zal hem wel meenemen samen met Kompany, Fellaini, en anderen uit de ziekenboeg. De betere spelers krijgen geen kans, en zo ja, spelen ze op andere plaatsen dan waarop ze het best presteren.