Ongeval op Antwerpse Ring laat zich tot ver buiten Antwerpen voelen

© BFM

© BFM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Een ongeval met drie voertuigen, waarbij ook twee mensen gewond raakten, heeft dinsdagochtend heel wat hinder veroorzaakt op de Antwerpse Ring. Het was traag aanschuiven vanop de E17 en andere invalswegen. Richting Gent stond er een kijkfile.

il

Het ongeval gebeurde rond 7.20 uur, iets voorbij de afrit Deurne (richting Nederland). Twee personenwagens botsten en knalden vervolgens ook tegen een bestelwagen, die op zijn zij ging en tientallen meters verder schoof.

De twee chauffeurs van de personenwagens raakten gewond, de bestuurder van de bestelwagen kwam er met de schrik van af. Zijn voertuig, dat op de pechstrook tot stilstand kwam, moest worden rechtgetrokken en getakeld. Tijdelijk waren twee rijstroken afgesloten, ook om de brokstukken op te ruimen.

Door de nasleep was het filerijden richting Nederland vanop de E17 in het Waasland, en op zowat alle andere invalswegen. Er stond al snel ook een kijkfile richting Gent vanaf Brecht (E19). Op zeker moment liepen de wachttijden op tot ruim één uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen