De Amerikaanse president Trump liet zich ontvallen dat hij "graag" een shutdown wil als het Congres het niet eens raakt over de immigratiehervormingen.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Trump liet zich ontvallen dat hij "graag" een shutdown wil als het Congres het niet eens raakt over de immigratiehervormingen. © Photo News

Trump wil "graag nieuwe shutdown" - Democraten: "Laatste dat de VS nodig heeft"

Donald Trump "zou graag een nieuwe shutdown zien" indien het Congres het niet eens raakt over de immigratiehervormingen. Dat heeft de Amerikaanse president gezegd te midden van de onderhandelingen tussen Republikeinen en Democraten over een nieuwe federale begroting, twee dagen voor de deadline.

7 reacties

  • Johny deman

    6 jaar geleden
    Trump heeft groot gelijk. Kijk maar naar brussel als je wil zien wat een links immigratie beleid brengt
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Bij Trump is nooit iets wat het lijkt, dit zei hij zelf al de dag na zijn aantreden ("ik ga nooit op voorhand bekend maken wat ik zinnens ben" )
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Hij is en blijft een hypocriet. Waarom heeft hij de families van slachtoffers van illegalen op zijn State of the Union uitgenodigd en niet de nabestaanden van de slachtpartij in Las Vegas bvb. Te veel volk zeker. Illegalen blijven zoveel mogelijk onder de radar in de VS, ECHTE Amerikanen moorden er op los met de zege van de NRA en president Trump, erelid.
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    juist ja, we zouden hier ook zo een achterlijke clown moeten hebben met het verstand van een zebra .... het is hier nu al een zoo.
  • Alexander Meeuws

    6 jaar geleden
    Zouden hier ook zo iemand moeten hebben op vlak van migratie