Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Jonge vrouw (19) sterft bij zwaar verkeersongeval onderweg naar huis

Een 19-jarige vrouw uit Wingene is donderdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval langs de Scharestraat in Oostkamp. De tiener was op weg naar huis, toen ze omstreeks 18.30 uur de controle verloor over haar stuur. Ze stierf ter plaatse.

68 reacties

  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Autorijden leer je echt pas als je al een rijbewijs hebt en kom je dan onverwachte dingen tegenkomt heb je ofwel geluk of ofwel pech. Ik heb geluk gehad, deze jonge vrouw helaas veel pech. Rust in vrede.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is dit verschrikkelijk en de reden vinden brengt haar niet terug. Maar de reactie van de mensen doelt op het feit dat dit vermeden had kunnen worden.Dit is geen "wijzend vingertje" maar bezorgdheid en hoop dat mensen gaan beseffen dat je in de auto enkel met het besturen bezig mag zijn. Je hebt zonder al die afleiding al ogen op je rug nodig.
  • Luc Deboosere

    6 jaar geleden
    Zeer triest dat zo'n jong leven op zo'n wijze het leven wordt ontnomen. Het is niet eerlijk. Mijn medeleven met de familie
  • Machteld vandenbroecke

    6 jaar geleden
    triest om op zo'n manier je kind te verliezen, heb net hetzelfde meegemaakt . Oprechte deelneming en veel sterkte aan de nabestaanden. Ze leeft nu verder in jullie hart!
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Krijgt zo bericht thuis verschrikkelijk.