TDW
Volledig scherm
© TDW

Van Aert over uitspraken Adrie van der Poel: “Ik heb het me echt aangetrokken” - Mathieu: "De woorden van mijn vader werden verdraaid"

VeldrijdenNiels Albert noemde de uitspraken van Adrie van der Poel zuivere insinuaties, Michel Wuyts hield het op “een gevaarlijk spelletje”. Maar hoe heeft wereldkampioen Wout van Aert de woorden van papa Van der Poel zelf geïnterpreteerd?

90 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Jos Hurkmans, googel de carrière van vdP eens want wat hij nu doet deed hij ook al bij de nieuwelingen toen hij 29 crossen won op 1 seizoen.Toen zat hij ook al vol met verboden middelen zeker!, Mathieu is een renner die als grote belofte van kind af de lijn doortrekt bij de profs.Er zijn nog zulke beloftes geweest maar die hebben de lijn niet kunnen doortrekken zo simpel is het.
  • jos hurkmans

    6 jaar geleden
    Vanderpoel zit volgens mij tot aan zijn vingernagels vol verboden spul Een week geleden wordt hij in de vernieling gereden en nu blaast hij weer iedereen van de baan in 2 dagen Zou me niet verwonderen dat papa hem de kneepjes heeft bijgebracht Je kan goed zijn maar op dit topniveau er op 2 crossen na er zo bovenuit steken Deze kerel is niet van deze wereld
  • patrick egghe

    6 jaar geleden
    een week na wk zo slecht zijn dat snap ik niet die vorm kan niet weg zijn op een week
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    WK is een ééndagskoers en daar telt wie die dag de beste is, Wout dus
  • RONNY HOLSBEEK

    6 jaar geleden
    Elke Vankerchove, Wout WK onwaardig. Waar is hij vandaag?Sorry , maar beschamend om op die manier die trui te dragen.