Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Overzicht: deze wedstrijden zal Wout van Aert rijden tijdens het wielervoorjaar

Het wegseizoen van Wout van Aert begint met de Omloop en eindigt met Parijs-Roubaix. Dat heeft de drievoudig wereldkampioen veldrijden bevestigd voor de camera van VTM Nieuws.

7 reacties

  • Xenia Jacobs

    6 jaar geleden
    Wout in het veld zal ik geen suporter zijn van jou,maar op de weg heb ik wel een andere gevoel over jou en ga je wel op vele Vlamingen kunnen rekenen....
  • Henny Wensveen

    6 jaar geleden
    Volgens de "wijze" man van het wielrennen Wuyts gaat het in Nokere Koerse beginnen voor WvA. Daar zou hij zich moeten tonen. Ik gun Wout al het goede op de weg maar de glibberige verafgoding van Wuyts doet mijn tv geen goed :)
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Hij heeft al op één gebied gewonnen met het WK. Een klassieker zou een onverwachte zege zijn. Ervaring opdoen en een paar goede resultaten neer zetten biedt het perspectief op een carrière op de weg.
  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Mooi dat hij het wil proberen met een krakkemikkige voorbereiding, nu leren en volgend jaar voor echt, nochtans, als hij niet ziek wordt, zie ik hem toch al wel iets presteren, winnen of top 3 zal er wellicht niet inzitten.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Succes Wout,hoop dat je de juiste keuze hebt gemaakt en niet de verliezer wordt op twee gebieden,op twee paarden wedden loopt zelden goed af.