belga
Volledig scherm
© belga

Waasland-Beveren en Club Brugge hebben 1-1 gelijkgespeeld na een boeiend duel. Waasland-Beveren begon het best aan de wedstrijd en dreigde via Boljevic en Jans. En het kreeg ook een penalty, maar Thelin kon niet scoren tegen Vermeer. Nadien waren de grootste kansen voor Club. Vanaken was er paar keer dicht bij net als Jelle Vossen. Voor hem eindigde de wedstrijd wel al na een half uur door slecht neerkomen bij een luchtduel. Het doelpunt kwam via een zuivere penalty in de 73ste minuut. Hans Vanaken zette de pingel feiloos om. Drie punten zijn binnen zou je denken. Maar dan week er in de 91ste minuut een schot van Demir af op Vormer en Clasie. De bal belandde via die laatste in doel en dus pakte Waasland-Beveren nog een punt.