BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tevreden Swings wordt op 1.500 meter andermaal zesde, ook Vosté blij met prestatie

WinterspelenVoor de tweede keer in drie dagen heeft Bart Swings een verdienstelijke race neergezet op de Winterspelen in Pyeongchang. Nadat hij zondag zesde werd op de 5 km, eindigde hij twee dagen later op de schaatsmijl eveneens als zesde. Opnieuw haalde de Leuvenaar een persoonlijke besttijd op een laaglandbaan binnen.

23 reacties

  • wil baken

    6 jaar geleden
    @gert: wat bedoel je dan ? skiën ? daar moet je al moeite doen om geen medaille te halen, er zijn wel 40 onderdelen met skies.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Voor diegenen die niets van het schaatsen kennen, maar er wel een mening over hebben, kijk goed naar de foto van Bart Swings hoe hij uitgeput is na 1500 meter. Meer hoeft daar niet over gezegd te worden behalve dat schaatsen een loodzware sport is.
  • Gert Great

    6 jaar geleden
    Jack trip, ik heb alle respect voor schaatsers. Ik kijk namelijk naar alle sporten. Ik vind alleen dat er verhoudingsgewijs te veel olympische medailles gewonnen kunnen worden door sommige sporten in verhouding tot andere soms grotere sporten.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ben de Jong. In tegenstelling tot Belgenland heeft men in Nederland respect voor iemand die iets presteert. Maar wat heeft hij tot dusver gepresteerd? Na zeven jaar !! Dat Herbert Dijkstra hem soms een vermeldt heeft vooral te maken met hoffelijkheid en het feit dat hij weet dat er heel wat Vlamingen kijken.........als Bart meerijdt.
  • René Pijnacker

    6 jaar geleden
    Schaatsen is als sinds 1924 Olympisch. Kjeld Nuis is "pas" de 4e Nederlandse Olympisch kampioen op de 1.500 m. De top 8 van gisteren telde 7 nationaliteiten. Hoezo niet internationaal?