AP
Volledig scherm
© AP

De Croo en Oxfam laten audit uitvoeren naar integriteitsprocedures

Minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo en Oxfam hebben gezamenlijk beslist om een externe audit te laten uitvoeren naar de doeltreffendheid van de integriteitsprocedures van de drie Belgische Oxfam-organisaties. Dat heeft het kabinet van De Croo vandaag meegedeeld na een onderhoud van de Open Vld-vicepremier met algemeen secretaris Stefaan Declercq van Oxfam Solidariteit.

16 reacties

  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Natuurlijk een audit op kosten van de belastingbetaler kan er nog wel van af, spijtig genoeg weet iedereen reeds zonder audit dat wij bestolen worden door de NGO's zoals OXFAm. Stop de sponsoring en laat ze zelf voor hun inkomsten zorgen ze zullen nog welke enkele gekken te vinden zijn die hun zuurverdiende geld willen verspillen.
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Audit laten uitvoeren dat zijn vijgen na Pasen ,afvoeren deze graaiers en opsluiten , en De Croo moeit u niet en wie zal opdraaien voor deze audit je mag 2 keer raden .
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Audit uitvoeren naar integriteit ? Bij Oxfam ? Alexander weet niet (?) wat hem overkomt. Stop ermee, afstandelijke "sociale" toneelspeler.
  • censor

    6 jaar geleden
    En de Croo is toch o zo gul met ons belastingsgeld, het kan echt niet op, de dwaaste projecten in het buitenland, hij gaat (vliegt ) er zelfs naartoe en glunderen dat hij dan doet....
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Intern en nieuwe postjes maken door centraal meldpunt op te richten.