Donald Trump spreekt de natie toe na het bloedbad op een school in Parkland in Florida vorige week.
Volledig scherm
Donald Trump spreekt de natie toe na het bloedbad op een school in Parkland in Florida vorige week.

Woordvoerder Witte Huis: "Trump steunt striktere controles voor wapenkopers"

De Amerikaanse president Donald Trump steunt striktere maatregelen om de achtergrond van iedereen die wapens koopt te controleren. Dat zegt het Witte Huis vandaag.

13 reacties

  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Beoordeel op daden, niet op woorden. Het feit is dat de republikeinen de bescheiden beperkingen die Obama invoerde vorig jaar herriepen. Deze wet, ondertekend door president Trump, maakte het terug mogelijk dat ook geestelijk gestoorden wapens kunnen kopen. Maar mensen zoals Trump hebben natuurlijk geen last van dat geweld want die hebben geen contact met het plebs.
  • RUDY Devolder

    6 jaar geleden
    het enigste wat trump gedaan heeft is alles proberen te kelderen wat Obama heeft verwezenlijkt heeft. Als een klein kind regeert hij,als een klein bedorven kind.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    "Hij doet er tenminste iets aan...". Ja, een wet tekenen die het voor mensen met een mentale beperking mogelijk maakt om een wapen te kopen. En 30 miljoen binnenrijven van de NRA om president te worden. Obama heet tenminste geprobeerd er iets aan te doen, tegen de Republikeinen/NRA in.
  • Loesje Vranken

    6 jaar geleden
    Het is een typisch arrogant, egoïstisch en minachtend neerkijkend op ieder ander mens dan hem zelf. Wapenwet verbieden, waarom moet een mens een wapen hebben??? Moet toch niemand hebben, alleen ordediensten of bevoegde personen.
  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    Hij doet er tenminste iets aan..... Obama stond wat te huilen etc etc. Trump is misschien niet zo listig in zijn woorden als zijn voorganger maar kunnen we tot nu toe van hem klagen? Of hebben we liever een mooi prater die de pc correcte oortjes met dromen vullen en voor de rest nul nada doet buiten zijn zakken vullen?