Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

Sven De Ridder en Katja Retsin 'lip flippen' en dat ziet er wel erg raar uit

TVNa de gepeperde aflevering van vorige week zijn Nathalie Meskens, Sven De Ridder en Tine Embrechts op vanavond, woensdag 21 februari, helemaal afgekoeld voor een nieuwe 'Beste Kijkers'. Sven laat zich vergezellen door 'nieuwe Belg' en comedyking Jan Jaap van der Wal. Tine heeft Katja Retsin uitgenodigd die, na haar 'Groeten Uit'- avontuur in 1984, dit keer gewoon in 2017 mag blijven.

1 reactie

  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Daar gaan we terug,het kleuterschool gedoe van overdreven lachsalvo’s en kinderlijk gedoe met Meskens aan kop.dit wordt op andere zender afstemmen.
  1. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.
  2. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?