Een 3D-beeld van het NEO-Europea-project.
Volledig scherm
Een 3D-beeld van het NEO-Europea-project. © Baert Marc

Opnieuw dure consultants in Brussel: contracten bij NEO lijken onwettig

Niet alleen de Brusselse vzw Gial, ook stadsvernieuwingsproject NEO werkt met schijnzelfstandigen, die meer dan 27.000 euro per maand factureren. Al minstens vier jaar, hoewel expliciet verboden door een specifieke ordonnantie. Dat schrijft De Morgen. Voorzitter van NEO is Brussels burgemeester Close.

108 reacties

  • Renee Gaillard

    6 jaar geleden
    Wij hebben een Mrs. Thatcher nodig om orde op zaken te stellen en geen flanelvod als Michel. Iemand zijn stem gehoord over deze financiële schandalen ?
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Bravo verontwaardigde lezers. Maar jullie zijn ook kiezers zou ik denken. Door altijd op dezelfden te stemmen is het zover kunnen komen !
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Waar blijven de Brusselaars de moed en het geld halen om steeds opnieuw die PS-graaiers te financieren ? Onze Vlaamse hoofdstad heeft dringend een Vlaams bestuur nodig willen we niet dat de Vlaamse subsidies blijven verdwijnen in een bodemloze put (of beter in Franstalige PS-zakken).
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Moet de rode vakbond niet betogen tegen de rijken, hun ideologie genoten zijn toch degene die de vergoedingen ontvangen hebben. België is sinds de Paarse Groene regering afgegleden naar een staat zonder norm besef, Een ander doet het ook, met deze slogan moeten alle partijen, extreem links tot extreem rechts, naar de verkiezing gaan. De wetten zijn alleen voor de onnozelaars op alle vlakken.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Je moet je niet afvragen hoeveel geld er eigenlijk onttrokken is aan het sociaal welzijn en andere diensten alleen om daar enkele een vette vergoeding mee te betalen.