Drie van de vier beklaagden: Evert De Clercq, Pierre Serry en dokter André Gyselbrecht.
Volledig scherm
Drie van de vier beklaagden: Evert De Clercq, Pierre Serry en dokter André Gyselbrecht. © Photo News

Advocaat André Gyselbrecht over hoge strafeis: "20 jaar moet het maximum zijn"

Het Openbaar Ministerie heeft op het proces rond de moord op Stijn Saelens 30 jaar gevangenisstraf gevorderd voor André Gyselbrecht, 26 jaar voor Pierre Serry (die als tussenpersoon fungeerde) en 28 jaar voor Evert De Clercq, die een huurmoordenaar ronselde. Voor Roy Larmit, die een handje hielp bij het begraven van Saelens' lichaam, is 24 jaar geëist. De verdediging van de hoofdverdachte gaat niet akkoord.

71 reacties

  • dries vergauwe

    6 jaar geleden
    hopelijk wrdt het geen scheefspraak maar RECHTspraak tegen moordenaars van stijn!!!!
  • Francis Rossi

    6 jaar geleden
    30 jaar is nog te weinig
  • philippe decock

    6 jaar geleden
    Kindermisbruik totaal niet bewezen en een huurmoord bestellen kan je niet van een "goede man" verwachten. En met die film en show van zijn advocaat is te zien dat er geen euro bespaard word aan zijn verdediging. Een moordenaar is een moordenaar.
  • Valère Rads

    6 jaar geleden
    Ocharme, doktoor André. Dat hij maar gauw terug vrijkomt. Hij handelde enkel met de beste bedoelingen, om zijn familie tegen die monsterlijke pedofiel te beschermen. NOT! Zwaarst mogelijke straf aub, het volk zal geen klassenjustitie aanvaarden. Dat de verdediging de mogelijkheid krijgt om een promofilm te tonen, waarin mensen aan het woord komen die niet in de rechtbank mochten getuigen, hoe is het mogelijk?!
  • Francis Rossi

    6 jaar geleden
    30 jaar is nog te weinig