BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beerschot Wilrijk-ondervoorzitter verrast met uitleg over hoe fans vuurwerk binnensmokkelen: “Zelfs al kleed je een vrouw uit, hou je het niet tegen”

Belgisch voetbalVele mensen vragen het zich af: hoe komt het toch dat fans er ondanks de veiligheidsmaatregelen steeds weer in slagen om Bengaals vuurwerk het stadion in te smokkelen? Marc Bartholomeeusen, de ondervoorzitter en advocaat van Beerschot Wilrijk, lichtte op de voetbalbond een tip van de sluier op: “Ik hoor vertellen dat ze dat vaginaal of langs de aars in een condoom binnenbrengen.”

7 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Dan de clubs waar Beerschot moet gaan spelen op verplaatsing geen kaarten meer geven. Dus geen Beerschotsupporters meer mee op verplaatsing.
  • Stefaan Van de Velde

    6 jaar geleden
    Compleet waanzinnig. Die man kent er absoluut niets van en zou beter opkrassen bij Beerschot-Wilrijk. Misschien moet jullie journalist eens zelf met de harde kern gaan praten.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    vuurpijlen kunnen niet! bengaals vuur mag erbij zolang het veilig gebeurd en er niet zomaar mee gegooid wordt!
  • Richard Tolenaars

    6 jaar geleden
    Pak ze dan op en geef ze een stadionverbod. Is dat nu zo moeilijk?
  • Gino Ollevier

    6 jaar geleden
    Ik ben in Standard afgetast van kop tot teen met Club voor de beker en toch als de spelers het veld betraden gingen zo'n 10 tam bengaalse vuren af,niet te geloven