VRT
Volledig scherm
© VRT

Prachtig gebaar: studenten zamelen 3.000 euro in voor Nicole uit 'Taboe'

Dat ze zó graag eens nieuwe meubels zou kopen, droomde Nicole (73) luidop vorige zondag in de aflevering van ‘Taboe’ over armoede. Een getuigenis die een gevoelige snaar raakte bij twee marketingstudenten: zij zetten een crowdfundingactie op. Intussen staat de teller al op meer dan 3.000 euro. 

38 reacties

  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Tippeke misschien eens horen bij een van de keukens giganten hebben misschien nog mooi exemplaar in de showroom staan, dat ze toch niet meer verkopen Dowty keukens ????? Menske zal wreed gelukkig zijn, mooie reclame toch en bijna gratis voor hun
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    johan coppens ze waren gehuwd dan geraak je er niet vanaf zelfs ik heb afgetekend vd erfenisrechten bij mijn vader en moest telkens bewijzen aan deurwaarders dat ik dit gedaan had dus voor deze dame vind ik fantastisch wat ze doen en ze zal er zeker goed voor zorgen en zelfs nog delen als ze kan groot mens!
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    @dominique van beylen: prietpraat! De daden, die jij vernoemt, mag iedereen stellen, ook niet-erfgenamen! En dat is allemaal mooi, maar al die anderen, die kunnen den boom in?
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Meer van deze acties voor de minstbedeelden in ons eigen landje onder onze eigen mensen . Laat ons hier eens eerst beginnen vooraleer we nog een cent geven aan die corrupte organisaties die overzee zogezegd schoon weer maken met het ingezamelde geld . Dikke proficiat aan de initiatiefnemers en dikke knuffel aan Nicole , ook al ken ik ze niet .
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    lees de wetgeving (Johan), een erfenis afwijzen kan je niet zomaar, in de volksmond wel, je mag geen enkele financiele daad stellen, geen doodsbrieven laten drukken, geen koffie geven... en dat doe je allemaal na het overlijden.