f
Volledig scherm
f © Photo News

Criminele economie in Borgerhout groter dan legale

BinnenlandDe georganiseerde misdaad heeft zich in Borgerhout diep ingenesteld in het maatschappelijke leven. Dat concludeert onderzoek van de lokale politie en de dienst Maatschappelijke Veiligheid naar de 'ondermijnende criminaliteit' in het district. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

356 reacties

  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Waar is het beter dan in Antwerpen,de criminaliteit daalt er zienderogen!Toch volgens hun burgemeester.
  • Jan De Boeck

    6 jaar geleden
    Witteboordcriminalteit overtreft de legale economie dan weer in Brasschaat, Sint-Martens-Latem, Knokke enz
  • Guy Van Becelaere

    6 jaar geleden
    ja, ja zo kennen wij ze de groenen de problemen op de anderen afschuiven voor de problemen waar zij zelf verantwoordelijk zijn , je moet tolerant zijn je moet verbinden, je moet pamperen, je mag niet stigmatiseren,allemaal prietpraat die al jaren verkocht word en tot niets lijd je mag zelf invullen hoeveel van besien al gedaan heeft om de criminaliteit in borgerhout te bestrijden nul ,zero enkel grote mond en beweren heiliger te zijn als de paus
  • walter minnekens

    6 jaar geleden
    Ik begrijp het niet goed,als borgerhout volzit van dat schorremorrie is dat wel de schuld van de partijen die nu bdw verwijten dat hij niet genoeg doet,als hij er 2laat oppakken komen er tien terug bij door de opendeurpolitiek van enkele bedenkelijke partijen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Waarom nog reageren ,wat nut heeft dit nog het is een verloren zaak , op het moment dat men besliste om allen tegen één te gaan en er allerlei consequenties aan verbond was het verloren zij waren onaantastbaar en iedereen die andere gedacht was werd onverbiddelijk aan de schandpaal genageld hoeveel overvallen zij ook pleegden hoeveel slachtoffers er ook vielen niets kon het schip keren deze bevolkingsgroep staat boven élke verdenking zelfs de koning schuift mee aan tafel en niet eenmalig !!