BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Eupen pakt met tien man broodnodige driepunter en geeft rode lantaarn door aan KVM

Jupiler Pro LeagueEupen heeft tegen Lokeren de wedstrijd gewonnen die het niet mocht verliezen. Tien minuten voor tijd maakte aanvoerder Garcia op vrijschop het doelpunt dat goed was voor de zo broodnodige driepunter. Op basis van het aantal gemaakte doelpunten wippen de Panda's over KV Mechelen naar de voorlaatste plaats.

9 reacties

  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Lokeren is zo zwak, ongelooflijk. KV Mechelen zakt want Eupen wint tegen Mouscron. Het kan natuurlijk ook zijn dat iemand zijn licentie kwijt speelt.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Eupen verdient zeker in 1A te blijven, maar KV Mechelen evenzeer ! Als er één ploeg uit moet is het Antwerp : die zijn 1A onwaardig ! Dat is geen voetbal dat ze spelen maar een regelrechte knokpartij. Onbegrijpelijk dat spelers zoals een Siani en Oulare die genoeg voetbaltalent hebben, zich aansluiten bij een plleg die geen voetbal speelt !
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Lokeren zakt.
  • jenny charels

    6 jaar geleden
    @Frans Peeters. Het is al zo dikwijls bewezen: nieuwgebouwde tribunes maken geen doelpunten; goeie spelers wel. Mechelen is een samenraapsel van afdankertjes. Dan is het normaal dat je belandt waar je thuishoort: in 1B ofte 2de klasse dus.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Eigenlijk verdient dat intrieste Lokeren de degradatie. Wat een straatploeg is dat vehikel van de bandenspecialist toch, en dat al zovele krabbeljaren. En als Lambrecht weg valt, wordt Sporting Lokeren toch opgedoekt. Sorry Lokeren-fans, het is gewoon zo.