Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

Scorende Kompany loodst City mee naar eerste prijs van het seizoen

Niemand die hem dat moment van uitzinnige blijdschap misgunde. Ondanks een lange blessurelijst is het rijk van Vincent Kompany nog niet uit. Tot spijt van wie het benijdt. Vince, comebackprins. Doelpunt gemaakt in de finale van de League Cup en voor de vijfde keer als captain pronkend met een beker. De eerste prijs van Pep Guardiola bij Man City, een tweede volgt eind april: de Premier League. Ook Kevin De Bruyne vierde mee. 

22 reacties

  • Lucas Vandebrug

    6 jaar geleden
    Ben benieuwd hoelang de euforie gaat duren. De titel moest eigenlijk zijn "De citicen gunnen Vincent een groots afscheid " Moest ik hem zijn nam ik nu in schoonheid afscheid van het voetbal.
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Hopelijk staat hij met Vermaelen in Rusland tas de lijnen. Zijn samen nog steeds veruit de beste verdedigers. En zijn kwetsuren, toch knap hoe hij telkens terug komt.
  • lucien luyten

    6 jaar geleden
    Dat porseleinen ventje heeft wél is bereikt in zijn leven en niet met doppen !
  • frank Van den Abbeele

    6 jaar geleden
    Das gesproken,Christiaan.Helemaal akkoord.Het succes van de RD in Rusland zal afhangen van de blessures in de verdediging.Met de 4(5) geciteerde spelers fit en hoger Kevin,Eden en Romelu in vorm, gaan we vuurwerk krijgen, mark my words.
  • michel van dam

    6 jaar geleden
    nou ja een doelpunt, wel dik betaald voor dat porseleinen ventje!