Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België 26/02: Moeskroen haalt eerste zomerversterking - Bölöni moet voor Geschillencommissie verschijnen

Belgisch voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

6 reacties

  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Ja Werner jongen, hoe belachelijk kan een mens zijn he ? Waarom geen 29 punten die Club van de leiding zou gekregen hebben of 34 of alle 61 ? Dat het paar keer meezat klopt, maar dat het vaak effenaf tegen zat ook. De plussen en de minnen houden elkaar in evenwicht en dat geldt voor iedere ploeg, ieder seizoen opnieuw.
  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    De manier waarop de voetbalbond en zijn scheidrechters dit seizoen FC Antwerp hebben aangepakt doet toch de wenkbrouwen fronsen een onderzoek dringt zich op.
  • ludo marissen

    6 jaar geleden
    Amaai Willems,de tweede helft in de kantine blijven zitten want toen gebeurde er andere dingen maar dat heb je schijnbaar niet gezien.Inderdaad Werner elke week zonder uitzondering hetzelfde geklungel of geldgewin voor die 10 arbiters die alles in het oog houden. in hun voordeel.
  • Werner Gielis

    6 jaar geleden
    als de scheidsrechter penalty fluit, na de fout van de dief van de Gouden Schoen, is er geen enkel probleem en is er ook geen betwisting mogelijk over de overduidelijke duwfout op de verdediger, dus gaat het l(ij(eidende trio of hoeveel zijn het er nu weer, nog maar eens in de fout ten voordele van Bruhhe, dat ondertussen al zo zijn 19 punt mag stelen, dus na aftrek van deze gestolen punten staan ze eigenlijk maar op plaats 5 in de algemene rangschikking
  • Bruno willems

    6 jaar geleden
    Heb de match gezien ze moeten nie zagen over het tegen doelpunt want op het doelpunt dat standaard scoort staan ze met 5 buitenspel