Monique Van Poucke, de vrouw van André Gyselbrecht.
Volledig scherm
Monique Van Poucke, de vrouw van André Gyselbrecht. © Florian Van Eenoo photonews

Echtgenote Gyselbrecht: "André zag geen andere oplossing om kleinkinderen te helpen"

KasteelmoordOp het proces over de kasteelmoord heeft de verdediging in een videofragment de echtgenote en een zoon van André Gyselbrecht aan het woord gelaten. Monique Van Poucke hoopt dat de dokter uit Ruiselede snel naar huis mag. "Hij zou geen vlieg kwaad doen."

48 reacties

  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Oke, men moetvzorgen voor zijn kleinkinderen, maar hij blijft een moordenaar! En met wat show te komen geven met uw filmke in de rechtzaal, wat trouwens niet moch, maar door de beschikbare centen toch vertoond werd, zou het zeker niet mogen baten. Al eens aan gedacht om er een soap over te maken?
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    als hij alle schuld op zich neemt , is dit toch het einde van het proces .Of heeft hij ook een moeilijke jeugd gehad enz....Tenslotte heeft hij ook nog de eed afgelegd om mensen te helpen en ze niet te laten doden , zou in dit geval dubbel moeten gestraft worden !
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Inderdaad in het Dutroux-tijdperk waren valse beschuldigingen van pedoseksualiteit schering en inslag dus was die beschuldiging een steek onder water? Verder die man is een professionele hulpverlener dus hij kent de sociale kaart als geen andere waardoor hij zou moeten weten waar er wél hulp kan worden gevonden.. Tertio: Waarom heeft men wel sympathie voor deze man maar niet voor eenzelfde verhaal twee straten verder door een kinderverzorgster, metaalarbeider, ...?
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Een moordenaar moet altijd zwaar gestraft worden. En zijn straf volledig uitzitten. Dus: levenslang !
  • Donald Trompet

    6 jaar geleden
    Ow als dat zo zou zijn dan zijn er veel mensen die andere willen laten vermoorden. En trouwens zoveel bewijzen van incest zijn er zelf niet. Wat een klucht die familie. Opsluiten en nooit meer laten vrij komen den doktoor is heel ziek.