EPA
Volledig scherm
© EPA

AB InBev-topman Carlos Brito krijgt bonus van 5,1 miljoen euro

Het afgelopen jaar was een groot succes voor de Belgisch-Braziliaanse brouwer, met de beste resultaten in drie jaar en opnieuw een stijgende bierverkoop. Dat vertaalt zich dus in de verloning van het topmanagement. AB-InBev-topman Carlos Brito krijgt een bonus van maar liefst 5,1 miljoen euro. Dat meldt het bedrijf in het jaarverslag.

22 reacties

  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Kan er fier op zijn,dit heeft iedere belg die belastingen betaalt voor hem mogelijk gemaakt!
  • Line B

    6 jaar geleden
    toch fijn te weten dat deze multinationals miljoenen en miljarden overheidssteun en belastingsaftrek krijgen, die integraal naar ceo, bestuurders en aandeelhouders doorgeschoven worden.... terwijl er mensen in de vrieskou slapen en sterven omdat er geen geld over is om de administratie te doen of onderdak te voorzien. Geef de 40% armsten dit geld en dan bloeien de kmo's en plaatselijke economie weer op.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Goed dan kan hij daarmee nog meer automatiseren,nog enkele fabrieken naar slavenlanden versassen en nog een flinke premie in de wacht slepen daarvoor en zo krijgt die sukkelaar toch nog iets....
  • leo neeckx

    6 jaar geleden
    drink een wijntje we hebben inbef niet nodig
  • Pat Tms

    6 jaar geleden
    Typisch Belgische bedrijven. Jouw volk maakt je groot en dan laten ze je in de steek omdat België als markt te klein is natuurlijk. En wij betalen ons blauw aan een biertje.