AFP
Volledig scherm
© AFP

Dag na Hope Hicks: “Witte Huis bereidt zich voor op exit nationaal veiligheidsadviseur McMaster”

BuitenlandHet Witte Huis zou zich opmaken voor het ontslag van nationaal veiligheidsadviseur Herbert McMaster. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender NBC News. Het nieuws komt een dag nadat communicatiedirecteur Hope Hicks haar vertrek aankondigde en enkele uren nadat een van haar voorgangers - Anthony Scaramucci - een “massale exodus” uit de West Wing voorspelde.

8 reacties

  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    De enige die daar niet op zijn plaats zit, is Trump zelf natuurlijk, ook al is hij verkozen (met 2,5 miljoen stemmen minder dan Clinton).
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Zou het niet beter zijn dat Trump gewoon opstapt in plaats van al die medewerkers? Hoe kan een president die zoveel leugens vertelt nu aanblijven?
  • Newt Dbuncker

    6 jaar geleden
    Niet meer dan normaal, een nationaal veiligheidsadviseur moet geen leugens gaan vertellen in het buitenland. De kans is dus erg groot dat McMaster verwikkeld zit in het Clintion netwerk.
  • Johny Lapeire

    6 jaar geleden
    Op tijd een beetje vers strooisel voor de president is goed, moet kunnen, president Trump is geen watje, geen woorden maar daden.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Wat voor een klucht is dat daar in het witte huis? Nog erger dan een duivenkot. Ze zijn daar al drie keer van bezetting veranderd.