Dokter André Gyselbrecht gaf de opdracht om zijn schoonzoon Stijn Saelens om te brengen. Saelens werd op 31 januari 2012 doodgeschoten in zijn kasteel in het West-Vlaamse Wingene.
Volledig scherm
Dokter André Gyselbrecht gaf de opdracht om zijn schoonzoon Stijn Saelens om te brengen. Saelens werd op 31 januari 2012 doodgeschoten in zijn kasteel in het West-Vlaamse Wingene. © Belga & Photo News

Laatste woord van André Gyselbrecht: "Ik heb veel goed te maken. Ik hoop dat u mij die kans geeft"

"Ik heb veel goed te maken. Ik hoop dat u mij de kans geeft om dat te doen." Dat zei André Gyselbrecht in zijn laatste woord op het proces van de kasteelmoord. De dokter gaf eerder toe de moord op Stijn Saelens besteld te hebben. De debatten zijn afgerond, de uitspraak volgt normaal gezien op 18 april om 14 uur. 

80 reacties

  • Johan Vermeire

    6 jaar geleden
    Je bent verantwoordelijk voor je acties, ook als dokter. Men kan ervan uit gaan dat met jou intelligentie je dat ook moet hebben kunneninschatten. Een simpele arbeider zou al lang veroordeeld zijn. Jou advocaten op de bodem van de oceaan, dat zou pas een goed begin zijn! En neem je verantwoordelijk op.
  • johan vandeweghe

    6 jaar geleden
    ze zijn nog zijn geld aan het tellen !! in de parachute moord duurde het zolang niet zonder bewijs den bak in tja ze had geen geld hé !
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Ik ben geen rechter. Ik heb gewoon het proces gevolgd. En dit kon eigenlijk alleen maar een assisenzaak zijn. Zat ik in de jury, ik sprak hem idd vrij.
  • john meulebrouck

    6 jaar geleden
    Hij kan het niet meer goedmaken wat hij gedaan heeft, want zijn schoonzoon is dood . Bij mijn weten kan hij nog niet de doden terug tot leven wekken.
  • Rudi De Schrijver

    6 jaar geleden
    Ik versta niet dat Lien Willaert (toch een redelijk bekende figuur)zich geroepen voelt om een promofilmpje te maken in deze zaak ,is het voor het geld of voor de bekendheid ,wat wel opvalt is dat de familie verheyen zichde laatste tijd nog al inzet (ongevraagd) voor delicate zaken ,eerst Bart Depauw nu dit