© Instagram

Gluren bij BV's: Natalia toont haar afgetraind bikinilichaam

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op de sociale media - die we graag even voor je bundelen.

vwh

Boodschappen doen? Véronique De Kock is er niet goed in. "I need help", schrijft ze bij een foto van haar overvolle winkelkar.

Regi Penxten toont zijn dochtertje Ellie Martha, die zowaar klaar is om naar de ruimte te vertrekken met haar helm op. "Space cadet", schrijft hij bij de foto.

"Schol! Op 21 zijn", schreef Marie Verhulst woensdag bij een kiekje waarop ze te zien is met een cocktail in de Antwerpse bar Gloed.

Radiopresentatrice Anke Buckinx toont de twee liefdes van haar leven: dochtertje Lou en partner Tom. "Nu ga ik mijn mond spoelen met gin", schreef ze bij de foto. Het was nu eenmaal dorstig weer...

Marvin uit 'Temptation Island' heeft nieuwe schoenen en die hebben een mening, zo blijkt. 'Fuck You' staat er op de hielen van de sneakers.

"We are happy and gay op zijn Spaans", schreef Koen Crucke bij een vakantiekiekje van zichzelf en zijn Jan op Instagram.

Niels Destadsbader klinkt op de 44e verjaardag van kompaan Miguel Wiels.

Acteur Roel Vanderstukken toonde zijn volgers een glimp van zijn privéleven tijdens de jaarlijkse kermis in Kapellen. Uit de hashtags blijkt dat zijn meme eten maakte en dat zoontje Ramses voor het eerst op de draaimolen zat.

Bloedheet in september of niet: Sean Shondt ging sporten, al was hij wel voorzien van de nodige verfrissing.

Verwacht ex- Miss België Cilou Annys een tweede kindje? Gaat er een stuk van haar lange haren? De brunette laat haar volgers raden waarom ze op een foto poseert met twintig centimeter lege ruimte tussen haar vingers.

Het was blijkbaar even geleden, zo blijkt uit het bijschrift van Laura Tesoro, maar de zangeres slaat weer aan het boksen.

Dat bikram yoga Natalia een gestroomlijnd lichaam heeft bezorgd, bewijst de Kempische zangeres in bikini tijdens een vakantie op Ibiza.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer