Deelnemers aan de Dodentocht van vorig jaar.
Volledig scherm
Deelnemers aan de Dodentocht van vorig jaar. © Frederik Van Genechten - ThinkSmart.be

Dodentocht nu al volzet: 13.000 lopers en wandelaars voor tocht van 100 km

De 48e editie van de Dodentocht komende zomer in Bornem is uitverkocht. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In totaal zullen 13.000 lopers en wandelaars starten aan de 100 kilometer lange tocht. Voor het eerst werd een maximumaantal deelnemers ingesteld door de organisatie.

5 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Ik heb de tochten meegemaakt toen er nog op het kerkplein werd vertrokken. Heb het 20 maal meegedaan dan ook gestopt omdat er te veel volk was. Overgestapt op de nacht van Vlaanderen te Torhout.
  • Glen Van Bruyssel

    6 jaar geleden
    Na 9 keer hou ik het voor bekeken,het 3 uur wachten aan het vertrek om deftig te kunnen vertrekken word te lastig.
  • Van Camp Robin

    6 jaar geleden
    Ik doe nog wel een keertje mee. Laatste kans echter. Vorig jaar was het een chaos aan de start. 35 minuten wachten vooraleer ik de startlijn kon overschrijden... De dodentocht is het slachtoffer geworden van zijn eigen success. Vroeger was het inderdaad leuker, toen er nog veel mensen van Klein-Brabant deelnamen.
  • Patrick Verstraeten

    6 jaar geleden
    Heb die verscheidene malen gestapt , ik begrijp niet wat iedereen die tocht zo tof vind . Er bestaan vele andere 100 km tochten die een veel mooiere en afwisselde wandeling hebben , is een puur massa evenement geworden .
  • Edwig Smeets

    6 jaar geleden
    heb hier al 7 maal aan deelgenomen is een beetje uit de hand aan het lopen, veel te veel mensen bij elkaar. de essentie ervan is weg en het word meer en meer een hype voor de vele buitenlanders, ik doe niet meer mee.