Andrei Lugovski
Volledig scherm
PREMIUM
Andrei Lugovski © Christelle Verstraete

Vergiftigde zanger Andrei Lugovski
treedt dit jaar niet meer op: "Zijn mooie stem is hij voorlopig kwijt"

CelebritiesTwee maanden lang hing zijn ­leven aan een zijden draadje, maar nu lijkt er eindelijk hoop voor voormalig ‘Idool’-finalist Andrei Lugovski. De Vlaamse ­tenor belandde in het ziekenhuis nadat er thallium in zijn bloed werd aangetroffen. En met een onderzoek naar een moord­complot binnen zijn fanclub kreeg de zaak al snel de allures van de betere thrillerreeks. ­

0 reacties

  1. Na negatieve commentaren: ‘Sex and the City’-ster Kristin Davis laat haar lipfillers verwijderen
    CELEBRITIES

    Na negatieve commenta­ren: ‘Sex and the Ci­ty’-ster Kristin Davis laat haar lipfillers verwijde­ren

    Kristin Davis (59) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze botox en fillers gebruikt voor een jeugdiger uiterlijk. Dat leverde de Amerikaanse actrice in het verleden al bakken negatieve commentaar op. Als gevolg daarvan liet ze haar lipfillers verwijderen. Het resultaat toonde de ‘Sex and the City’-ster op Instagram. “Ze ziet er mooi en natuurlijk uit", klinkt het vol lof bij haar fans.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.