Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Stoffel Vandoorne: "Met míj is alles goed", maar met zijn wagen...

Formule 1Tweede en laatste testweek in Barcelona. Cruciale aanloop naar het seizoen 2018. Moment van de waarheid. En zie: was er vorige week nog optimisme in het team van Stoffel Vandoorne, dan is de sfeer omgeslagen. Niets dan ellende voor McLaren, gisteren. Dat belooft weinig goeds. Alweer.

10 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    een beetje zand in de ogen strooien van de concurrentie,dat zal het wel zijn er liggen overal spionnen op de loer
  • Sylvain Roobaert

    6 jaar geleden
    Begrijp het ook niet en nu vandaag staat Alonso ook opzij , moeten motor reeds wisselen waren geruchten . Ik hoop dat Stoffel donderdag eens een probleemloze dag mag kennen . Anderzijds hier afbrekende reacties plaatsen hoeft ook niet
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    heeft Mclaren per toeval weer de nummers van wagen verwisselt??? Alonso weer voor trekken??? dat zou me niet verbazen. maar hoe dan ook het beloofd al niet veel goeds het begin. als je ziet hoeveel Renault motoren zijn uitgevallen vorig seizoen, dan denk ik niet dat de betrouwbaarheid op een paar maand tijd volledig in orde zal zijn. hopelijk komt het nog goed.
  • Tom Francois

    6 jaar geleden
    Stoffel zal een roemloze carrière afwerken en zeer snel door iedereen vergeten zijn.
  • Jean Driesen

    6 jaar geleden
    Net zoals uit die eerste bemoedigende resultaten moet men uit deze tegenslag niet te veel voorbarige conclusies trekken. Hij zal er wel staan en zijn Mc.Laren ook!