Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ducarme: "Als twijfel blijft bestaan kan omstreden vleesbedrijf Veviba zijn erkenning niet terugkrijgen"

BinnenlandAls de twijfel blijft, kan het vleesbedrijf Veviba zijn erkenning niet terugkrijgen. Dat heeft federaal minister van Landbouw Denis Ducarme vanavond gezegd na diverse vergaderingen op zijn kabinet met de spelers in het dossier.

17 reacties

  • Chris Vandeneede

    6 jaar geleden
    Als ik vers vlees koop bij een slager of supermarkt reken ik erop dat dit vers is en geen ontdooide boel van een jaar oud? Hoe kan je dit als consument nagaan?
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Een bedrijf die dergelijke praktijken hanteerd mag nooit meer in de voedingsector werkzaam zijn. Wie dat nog toelaat is medeschuldig, of zal het terug een politieke vriend zijn die het oplost.
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Onbekwaam om de taal van de Vlaamse meerderheid te spreken en TOCH Belgisch minister ? Zou een Vlaming die de Franse taal onmachtig zou zijn, ook Minister kunnen worden ? De vraag stellen is ze beantwoorden ! Ronduit schandalig discriminatoir !
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    maar elk slachthuis heeft een veearts betaald door staat ? weet wel dat sommige kleine supermarkten vroeger (unic)bestaat niet meer dus naam kan Hun dieren bij boer aankochten naar slachthuis en met karkassen terug naar hun frigo En vlees bewaard lang genoeg indien in frigo bleef -blijft)het is enkel omdat grote supermarkten onverkocht vlees terug daar dan opnieuw -Gelukkig zijn er supermarkten die eigen beenhouwerij hebben!!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Niet kan, maar zal onnozelaar! Of gat je dat weeral eens door de vingers zien? Iemand die één glas te veel drinkt wordt al gestraft.