AFP
Volledig scherm
© AFP

Van “kleine raketman” tot “gestoorde president”: de opvallendste uitspraken van Donald Trump en Kim Jong-un

BuitenlandDe Noord-Koreaanse president Kim Jong-un en de Amerikaanse president Donald Trump zijn bereid elkaar te ontmoeten. Dat bevestigde het Witte Huis, nadat de nationale veiligheidsadviseur van Zuid-Korea, Chung Eui Yong, het nieuws had bekendgemaakt. Het is de eerste keer dat er een ontmoeting zal plaatsvinden tussen beide leiders, die in het verleden het conflict meermaals op de spits dreven met enkele opvallende uitspraken.

8 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Twee mentaal gestoorde die gaan onderhandelen. Mensen, dat wordt lachen of als het slecht afloop, tranen met tuiten op de graven van onschuldige slachtoffers.
  • Chris Vandeneede

    6 jaar geleden
    Dit zijn gesprekken die in de kleuterschool thuishoren. Terwijl beide gekken de wereld kunnen vernietigen. Ik hoop dat er nog wat checks and balances zijn, want dit kan toch echt niet?
  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    De “veel grotere nucleaire knop” is van geen enkel belang, bij de eerste raket die vertrekt is het over en out voor de hele mensheid en ook voor de "winnaars met hun grote knop".
  • Carl Op de Beeck

    6 jaar geleden
    Knap van Kim-Jong Un om Trump te doen onderhandelen, zelfs Tillerson zit er verbaasd naar te kijken.
  • Jef Vangheluwe

    6 jaar geleden
    Mogelijks heeft die "veel grotere nucleaire knop" van Trump het gedaan, want die geestzieke Kim-Jong begreep onmiddellijk wat Trump bedoelde... Hier lachte men met die "grotere knop", probeerde terug den Donald belachelijk te maken.