Erik Kuiper, de nieuwe vriend van slachtoffer Rita Waeles, zag de moord voor zijn ogen gebeuren
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Kuiper, de nieuwe vriend van slachtoffer Rita Waeles, zag de moord voor zijn ogen gebeuren © Jelle Houwen

Erik zag moord op vriendin aan gerechtsgebouw gebeuren: "Rita stierf in mijn armen"

Twee dagen nadat hij ooggetuige was van de moord op zijn nieuwe vriendin Rita Waeles (60), aan het gerechtsgebouw van Veurne, doet de Nederlander Erik Kuiper (60) voor het eerst zijn verhaal. En hij is daarbij heel duidelijk wat dader Mohamed Kouhkouh (68) betreft. Hij heeft heel bewust gestoken om haar te doden. Hij was kwaad, omdat ze na 44 jaar onderdrukking wegvluchtte uit zijn kooi. Pas bij mij herleefde ze, dat zei ze zelf."

5 reacties

  • Dex Kuiper

    6 jaar geleden
    Jenny Charels. Herleven betekent in dit geval dat Rita helemaal opfleurde. Sorry dat mijn vader (Erik) niet helemaal uit zijn woorden kon komen. Maar dat lijkt me logisch als je vriendin 2 dagen daarvoor wordt doodgestoken.
  • sylvie verdonck

    6 jaar geleden
    Geen idee waarom je als nieuwe vriend meegaat. Zou in mijn zelfs niet opkomen om met mijn nieuwe vriend mee te gaan zodat zijn ex ons samen kan zien. Ongeacht de situatie. Voer voor de advocaat.
  • Ano Niem

    6 jaar geleden
    Shakira moessa, dat bewijst (gelukkig voor u) dat u ni weet wat zo een relatie is. Ik zit spijtig genoeg in dezelfde situatie
  • jenny charels

    6 jaar geleden
    Amaai, herleven bij mij zegt een Hollander. Dat is niet 'van de regen in de drop', maar 'van de regen in de stortregen'.
  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Dan blijf je toch niet 44j bij iemand?