De herdershond is amper drie jaar oud en vel over been. Toen de politie het dier vond, kon het niet meer stappen. Sinds deze middag lukt dat wel.
Volledig scherm
De herdershond is amper drie jaar oud en vel over been. Toen de politie het dier vond, kon het niet meer stappen. Sinds deze middag lukt dat wel. © Dierenbescherming Mechelen

Twee zwaar verwaarloosde honden gevonden in schuur achter woning, stafford overleeft het niet

In Kampenhout (Vlaams-Brabant) zijn vrijdag twee zwaar verwaarloosde honden gevonden in een woning. De politie nam de dieren in beslag en bracht hen naar de Dierenbescherming Mechelen. Een stafford, die nog amper 14,6 kilogram woog, overleefde het niet.

42 reacties

  • Mike Stevens

    6 jaar geleden
    toch typisch Belgisch dat de daders hun naam en adres NOOIT vernoemd worden...als het aan mij ligt, zou hun leven een hel worden.
  • Noella Wouters

    6 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk, schandalig is dat. Heeft er dan niemand iets gemerkt, iemand moet toch geweten hebben dat die honden daar zaten. Arme dieren, en heel triest dat het Amstafke het niet gehaald heeft. Gelukkig is het scheperke aan de beter hand en vind hij een goede thuis.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    ooit mijn kat kwijt dieren asiel Oosten.omdat met hondentouw wandelde ?maar pas bij dierenarts alle jaarspuitjes Denk later dat was om geld te kunnen oprapen en voor zo 'n dieren geen controle ?,geen dierenarts ,geen asiel ,geen burenlawaai -klacht
  • Anja Marinud

    6 jaar geleden
    Ongelofelijk!!! Sommige mensen zijn het niet waard dat ze huisdieren mogen houden!!! Ik heb zelf 2 honden, 5 poezen, 3 kippen, 3 konijntjes... Die worden hier verzorgd en vertroeteld Kan je niet voor een dier zorgen... Haal er dan GEEN in huis aub!!!!
  • Philip Meys

    6 jaar geleden
    Zoveel verontwaardiging over deze twee arme dieren. Maar hoeveel denken jullie na over de 56 miljard anderen die jaarlijks geslacht worden voor jullie stukje vlees op je bord. Hypocriet. Alle levens zijn belangrijk. Elk dier wilt en verdient een gelukkig leven. Als je echt een hart hebt voor dieren, word je veganist.