Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Binnenkort overal genderneutrale toiletten? "Thuis hangen toch ook geen bordjes voor mannen en vrouwen-wc's?"

Het Transgender Infopunt vraagt om het onderscheid tussen mannen- en vrouwen-wc's in openbare gebouwen niet langer te maken. "Thuis hangen toch ook geen bordjes voor mannen en vrouwen-wc's?", vindt professor Guy T'Sjoen.

94 reacties

  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Los van al de politiek correcte heisa is het gewoon logisch om alleen nog maar toilet op de deur te hangen ipv talloze bordjes:man, vrouw, transgender, alien, spook etc de discussie niet waard.
  • Dirk Loockx

    6 jaar geleden
    Als men dat doet, gaat het "me too" verhalen regenen.
  • Robert Van Garderen

    6 jaar geleden
    Nonsens. Ik heb daar geen zin in en wil dat niet. Dat ze maar op de plee gaan zitten wiens geslacht ze, al dan niet, denken te hebben. Kan geen probleem zijn toch?! Beetje politiek correct gaan zijn omdat een paar honderd figuren denken anders te zijn als de rest.
  • Voornaam Achternaam

    6 jaar geleden
    Ze zijn compleet aan het doorslaan. Normaal doen wordt het nieuwe abnormaal zijn.
  • Luc Verryckt

    6 jaar geleden
    die transgender gaat toch gewoon naar het toilet van het geslacht waarin hij/zij op dat moment gekleed is? In een damestoilet ziet niemand dat die mooie dame "daar vanonder nog iets heeft hangen" en in een mannentoilet kan je ook nog gewoon de toiletpot gebruiken zonder dat men ziet "dat er iets ontbreekt". het bordje herentoilet verwittigt vooral dat er urinoirs hangen waar mannen kunnen staan plassen.