EPA
Volledig scherm
© EPA

Turkije omsingelt de Koerden in Syrië: meer dan 300.000 mensen van buitenwereld afgesloten

Bijna twee maanden na het begin van hun offensief tegen de Koerdische militie YPG in Noord-Syrië hebben de Turkse strijdkrachten de stad Afrin sinds gisterenavond volledig omsingeld. Dat heeft het staatspersbureau Anadolu meegedeeld onder aanhaling van militaire kringen. Volgens de Britse website Syrisch Observatorium voor Mensenrechten (SOHR) zijn meer dan 300.000 mensen in Afrin van de buitenwereld afgesloten.

105 reacties

  • Rik Vang

    6 jaar geleden
    Kan niet alleen Ronald Polutnik.. is een zekerheid! Geen enkele "normale" europeaan wil daar nog naartoe, niet alleen vanwege de corruptie, ook vanwege de risico's om voor de meest belachelijke flutredenen opgepakt worden en ter dood veroordeeld worden! Met zo'n achterlijke idioot aan het hoofd kan je niks normaals meer verwachten!
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp is dat er nog zoveel Europese toeristen naar Turkije op vakantie trekken . Maar het kan ook zijn dat het allemaal Turkse immigranten zijn , die naar hun vriend Erdogan gaan .
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Waar is de NAVO nu om tussen beide te komen . Erdogan zou eens goed tussen gepakt moeten worden door Europa . Want Turkije is niet zover van hier .
  • Carlos Miguel

    6 jaar geleden
    Ik denk dat die Koerden Turkije wel de baas kunnen.
  • vanessa ghesquiere

    6 jaar geleden
    Ik ben echt beschaamd, we moeten de koerden steunen. Maar de EU laat de dictator maar doen, stelletje laffaards