Mike D.B., de Gentse voyeur, filmt zijn eerste slachtoffer liefst 19 minuten lang. In zijn montage verwerkt hij denigrerende opmerkingen en meldt hij dat hij zichzelf bevredigt tijdens het filmen.
Volledig scherm
Mike D.B., de Gentse voyeur, filmt zijn eerste slachtoffer liefst 19 minuten lang. In zijn montage verwerkt hij denigrerende opmerkingen en meldt hij dat hij zichzelf bevredigt tijdens het filmen. © RV

Politie roept slachtoffers van Gentse voyeur op zich te melden

BinnenlandDe 41-jarige Mike D.B., een IT'er uit Zwijnaarde, werd maandagmiddag gearresteerd bij drie huiszoekingen nadat de politie verschillende klachten had gekregen over voyeuristische beelden van vrouwen. De voyeur sloeg zowel toe in de Gentse sporthal als op diverse andere plekken. Mogelijke slachtoffers kunnen in het kader van het onderzoek hun gegevens aan de lokale recherche van Gent bezorgen.

5 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    de gentse politie macht en hun bazen gaan vergelijken van wie nu wel of niet gefilmt was,dus allemaal naakt in een line up,ben eens benieuwd
  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Er zelf achter zoeken, dat doet de politie niet meer. Vroeger werd dat speuren genoemd. Te vermoeiend.
  • Marc Haaren

    6 jaar geleden
    Hoe kunt ge nu weten dat ze je heimelijk gefilmd hebben, hallo?
  • Gillis Pierre Van Laethem

    6 jaar geleden
    Om alles terug uit te leggen voor Politie , wat veranderd dit voor slachtoffers !
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Heb de oproep op tv ook gezien, was dat geen begrafenis ondernemer die deze oproep deed ? Man man man toch..effen serieus blijven hé.