Groen-lijsttrekker in Borgerhout Marij Preneel. Groen en sp.a trekken er na 12 jaar niet langer samen naar de kiezer. Eerder raakte al bekend dat sp.a nationaal ondervoorzitter Stephanie Van Houtven uitspeelt als lijsttrekker.
Volledig scherm
Groen-lijsttrekker in Borgerhout Marij Preneel. Groen en sp.a trekken er na 12 jaar niet langer samen naar de kiezer. Eerder raakte al bekend dat sp.a nationaal ondervoorzitter Stephanie Van Houtven uitspeelt als lijsttrekker. © BELGAONTHESPOT

Marij Preneel trekt aparte Groen-lijst in Borgerhout

In het Antwerpse district Borgerhout wordt huidig districtsburgemeester Marij Preneel lijsttrekker voor Groen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Groen en sp.a trekken er na 12 jaar niet langer samen naar de kiezer. Eerder raakte al bekend dat sp.a nationaal ondervoorzitter Stephanie Van Houtven uitspeelt als lijsttrekker.

7 reacties

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Groen slaat wild om zich heen,pas op!
  • Roger Van Acker

    6 jaar geleden
    Groen buiten aub.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Linkse groen partij past goed bij die gemeente ! T'is daar toch al links vergif
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Het gaat niet lukken groen word van de kaart geveegd.
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Borgerhout, het bastion waar links al jaren aan de macht is en we weten ondertussen hoe het daar verloopt... Geen enkele Vlaming met verstand wil er nog komen, laat staan gaan wonen. Criminaliteitscijfers door het dak en je waant je in Marokko.