McMaster (links) stond erom bekend zeer intelligent, erg belezen en relatief matig te zijn. Trump (rechts) zou het echter nooit echt goed met hem hebben kunnen vinden. De president vindt volgens de Post dat hij te star is en klaagde dat zijn briefings te lang duren en irrelevant lijken.
Volledig scherm
McMaster (links) stond erom bekend zeer intelligent, erg belezen en relatief matig te zijn. Trump (rechts) zou het echter nooit echt goed met hem hebben kunnen vinden. De president vindt volgens de Post dat hij te star is en klaagde dat zijn briefings te lang duren en irrelevant lijken. © REUTERS

"Ook Trumps nationale veiligheidsadviseur McMaster op weg naar de uitgang"

In het Witte Huis in nu ook nationaal veiligheidsadviseur H.R. McMaster op weg naar de uitgang. Volgens de krant The Washington Post, die zich baseert op vijf bronnen, heeft Amerikaans president Donald Trump zijn stafchef John Kelly opgedragen om een geschikte vervanger te zoeken. 

12 reacties

  • Leo Bols

    6 jaar geleden
    Iedereen buiten, behalve de oorzaak...
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Elke dag stoelendans in het Witte Huis.
  • Koen Wauters

    6 jaar geleden
    waarom familie Trump geen posten geven...die dansen toch naar zijn pijpen
  • stefan crama

    6 jaar geleden
    Een situatie die langzaam heel verontrustend word want wie kan die man nog tegen houden.Aan alle Trumplovers ,de dag dat de boel ontploft zou ik graag jullie gezichten nog eens willen zien.
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Als briefings langer duren dan een tweet is het voor Trump al te lang want zijn verstand kan meer niet aan.