Andrew McCabe
Volledig scherm
Andrew McCabe © AFP

Ook ex-FBI-vicedirecteur hield notities bij over conversaties met Trump

VERENIGDE STATENAndrew McCabe, de voormalige ex-vicedirecteur van de FBI en een van de favoriete schietschijven van Donald Trump, hield tijdens zijn ambtstermijn notities bij over zijn contacten met de Amerikaanse president, net zoals ex-directeur James Comey dat destijds deed. McCabe heeft de notities ondertussen overhandigd aan Robert Mueller, zelf een voormalige FBI-directeur, die aan het hoofd staat van de commissie die de banden tussen de Trumpcampagne en Rusland onderzoekt.

16 reacties

  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Bij ons zit heel de wetstraat vol met dat spul om over Antwerpen of Gent maar te zwijgen.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Ondertussen worden de connecties tussen de verschillende spelers steeds duidelijker... Cambridge Analytics, Bannon, Breitbart, de Mercer familie, Facebook, Trump, Putin,... het gaan harde tijden worden voor een aantal mensen.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    "Wanneer de volledige omvang van jouw omkoopbaarheid, morele schanddaden en politieke corruptie bekend raakt, zal je je rechtmatige plaats krijgen als onteerde demagoog in de vuilbak van de geschiedenis". Hoe treffend verwoord van John Brennan aan het adres van zijn president die tegen alle logica en gezond verstand in op die positie is verzeild geraakt.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Het zegt genoeg dat er al 3 Republikeinse uitdagers klaarstaan om het in de voorverkiezingen op te nemen tegen Trump. Ongezien dat een zittend president concurrentie krijgt van partijgenoten!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Amai, harde woorden van Brennan! Maar wel ware woorden. Als zelfs iemand als Brennan al zoiets zegt....