EPA
Volledig scherm
© EPA

De statistiek die de vorm van Batshuayi onderstreept: "Kanshebber voor doelpunt van het jaar"

BundesligaDat Michy Batshuayi zich als een vis in het water voelt bij Borussia Dortmund, is een understatement dat kan tellen. De Belgische spits tikte met een fluwelen baltoets gisteren zijn zesde treffer in de Bundesliga tegen de touwen. Daarmee doet hij op vlak van competitiedoelpunten nu al beter dan zijn campagnes in de Premier League.

13 reacties

  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Ik kan het wel vinden met den augustustijn zen opstelling!! Witsel eruit, goei plan!!
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    didier en tegen welke toppers heeft MB gescoord want bij Lukaku zeg je steeds dat hij scoort tegen janneke en mieke. is moeilijk te verkroppen dat je als Club supporter een speler die bij RSCA heeft gespeeld te waarderen. maar zowel hij als MB zijn top spelers alleen heeft Lukaku al meer en veel betere statistieken dan MB
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    6 jaar geleden
    MB is een spits die meer op instinct speelt,Lukaku moet het hebben van zijn kracht en kopbalsterkte.Voor mij zijn ze beiden evengoed.Dortmund is niet minder dan ManU.Ik vind dat de RD's altijd moeten starten met MB-LU-MErtens.En op het middenveld Hazard-Radja-KDB.Met die 6 moet je altijd kunnen spelen op de helft van de tegenstander.Zo krijg je geen goal binnen.Wanneer gaat die Martinez dat eens begrijpen?
  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    wat een spitsen luxe probleem we hebben !
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Niet overdrijven nu, want Romelu Lukaku is wel de veel betere en doeltreffende spits. Het is 'nog altijd met scoren dat men wedstrijden wint. Romelu blijft met voorsprong onze en Man U, nummer 1.