Wout van Aert is wél van de partij. Nog aan de start: Kenny Dehaes, Elia Viviani, Bryan Coquard, Jens Keukeleire en Matthew Hayman.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert is wél van de partij. Nog aan de start: Kenny Dehaes, Elia Viviani, Bryan Coquard, Jens Keukeleire en Matthew Hayman. © Photonews

Toppers vinden amper de weg naar 'Driedaagse' die ééndaagse werd: "Het is 'maar' De Panne"

WielrennenDoor toedoen van Flanders Classics, dat absoluut Dwars door Vlaanderen op de woensdag tussen Gent-Wevelgem en de Ronde wilde, moest de Driedaagse De Panne zich heroriënteren. En dat verloopt nog niet volgens plan. Morgen staan op de Grote Markt in Brugge amper vijf WorldTourteams aan de start. Zonder de grote toppers dan nog.

2 reacties

  • DOMINIEK HEMERYCK

    6 jaar geleden
    Jammer dat men het werk van o.a. wijlen Bernard Vandekerckhove zo snel heeft laten vallen. Ook Koksijde laat men vallen. Niemand leverde een inspanning om deze wedstrijd te behouden : Vandenhaute kwam, zag en overwon. Zelfs een Karl Vannieuwkerke trok er zich niets van aan.
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Schandalig ik denk dat Bernard Vandekerkhove zich omdraait in zijn graf, Vandenhoute en Golazo denken alleen aan centen en alles moet daar voor wijken.