Karen McDougal.
Volledig scherm
Karen McDougal. © RV

Eén dag en Trump heeft twee nieuwe processen van vrouwen aan zijn been

Naast pornoster Stormy Daniels zijn er nog twee andere vrouwen die het leven van president Trump vandaag niet gemakkelijk maken. Voormalig Playboymodel Karen McDougal, die beweert dat ze in het verleden een affaire had met Trump, heeft vandaag een rechtszaak aangespannen waarmee ze haar geheimhoudingsovereenkomst hoopt nietig te laten verklaren. Summer Zervos, de vrouw die Trump er in 2016 van beschuldigde haar aangerand te hebben, kreeg vandaag van de rechter groen licht voor de gerechtsprocedure.

60 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Het is inderdaad gebeurd voor hij president is geworden, maar erover liegen doet hij wél tijdens zijn presidentschap. Nog afgezien van de vraag of de zwijggelden uit de campagnekas kwamen. En feit is dat zo'n scheefpoeper normaal nooit door de "vetting"-procedures zou geraakt zijn en al tijdens de voorverkiezingen had moeten afhaken. Dus waarom lieten de Republikeinen deze aangebrande kandidaat toch passeren? Waren ze zo zeker dat hij zou verkozen raken?
  • Guy Van Becelaere

    6 jaar geleden
    Ik verschiet er niet van dat meer en meer mannen vrouwen links laten liggen wat een gedoe met ze allemaal luister maar naar de jonge mannen wat die daar van denken
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Alles is gebeurd voor hij president geworden is. Moest hij geen president geworden zijn je had er niets van gehoord maar de tegenpartij doet er alles aan om hem in diskrediet te brengen. Ik zou de getrouwde mannen in België de kost niet willen geven die naar de hoeten gaan of een buitenechtelijke relatie hebben.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Trump heeft ongelooflijk veel geluk dat men steeds maar blijft graven in zijn seksleven en niet in zijn zakelijke 'deals'. Blijft de vraag, hoe lang kan Trump blijven betalen om iedereen te laten zwijgen over zijn verdorven verleden?
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Jean De Grande: als Hillary die vrouwen heeft "omgekocht", waarom heeft ze dat dan zogezegd al in 2011 gedaan met Daniels? En van wie kregen deze twee vrouwen dan hun zwijggeld?