© Facebook Krystal Gordon

Vrouw draagt voor het eerst een bikini, haar reactie is goud waard

Wat als je jaren wel zin had om een bikini te kopen, maar je zo onzeker over je volslanke lichaam voelde dat je niet durfde? Het overkwam de Australische blogster Krystal Gordon. Uiteindelijk slaagde ze er in haar angsten te overwinnen en deelde zelfs een foto van haar eerste reactie toen ze zichzelf voor de spiegel zag staan.

flb

Het was geen makkelijke weg die Krystal Gordon aflegde om zichzelf te leren accepteren, maar nu ze zover is mag iedereen het weten. Daarom deelde ze op Facebook een foto van zichzelf in haar eerste bikini en in haar reactie erbij heeft ze nog een positieve boodschap in petto voor al wie zelf twijfelt om zich in een bikini te hijsen omdat ze denkt dat ze te dik is.

"Oh mijn god, ik kocht net een bikini", klinkt het. "En dan nam ik ook nog een foto van mezelf zonder kleren aan en deelde die. Kwestie van van jezelf te houden en het allemaal te omarmen. Ik ben trots op mijn vooruitgang en het feit dat ik mezelf nu kan accepteren voor wie ik ben, ook al ben ik er nog niet helemaal. Begrijp me niet verkeerd, dit delen is helemaal niet makkelijk en elke vezel in mij schreeuwt 'Krystal wat doe je toch?'. Maar als ik iedereen anders zijn lichaam kan accepteren en vieren dan verdien ik ook wat liefde van mezelf. Ik heb het doel om deze bikini voor het eerst ook publiekelijk te dragen in de zomer. Ik zal daar geraken en het zal gebeuren. Je moet geen bepaald type lichaam hebben om een bikinilichaam te hebben, je moet daarvoor enkel een bikini aandoen!"

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer