Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Vladimir Poetin. © AFP

"Die vergelijking tussen Poetin en Hitler? Degoutant, beledigend en onaanvaardbaar"

Poetin"De verklaringen van Boris Johnson zijn weerzinwekkend, beledigend en onaanvaardbaar." Dat zegt het Kremlin daags nadat de Britse minister van Buitenlandse Zaken het aanstaande WK voetbal in Rusland vergeleken had met de Olympische Spelen in Berlijn in 1936. En in één klap dus ook Vladimir Poetin met Adolf Hitler. 

32 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Er zijn blijkbaar heel wat gestoorde gekken aan de macht. Zowel hier als ginder.
  • rediger francois

    6 jaar geleden
    Engeland is de pedalen kwijt. Drie kwart van de bevolking zit onder gemiddelde inkomen. Hun wereld supperioiteit zijn zij reeds decennias kwijt. Een gemeenschappelijke deler in het demoniseren van Poetin ,is meer dan welkom om de interne problemen te verdoezelen. De uitzichtloosheid van scheiding met Eu is fenomenaal. En als een land er uitsteekt ,met supporters geweld, dan is dat Engeland.
  • Gerebern Valkiers

    6 jaar geleden
    dit toont duidelijk de kwaliteit van Engelse politici. Wie kan zulke mensen nog serieus nemen. Ze maken gewoon een vijand om hun problemen als gevolg van de brexit uit de aandacht te houden.
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Ik vind wel dat de vergelijking klopt... Poetin heeft ook zijn winterspelen gehad en krijgt nu het WK voetbal terwijl zijn land ruzie maakt met de rest van de wereld en zijn burgers in armoede leven... maar hij moet en zal een grote show opvoeren.
  • D C

    6 jaar geleden
    Den Boris is al vergeten waarschijnlijk wat de engelse supporters al gepresteerd hebben. het hooliganisme is eigenlijk ontstaan in engeland, en hun top prestatie was nl in belgie op 29 mei 1985, liefst 39 doden !!!