Dmitry Peskov noemde de beschuldigingen "ongeëvenaard": “Dit is internationale politiek op het randje van misdadig".
Volledig scherm
Dmitry Peskov noemde de beschuldigingen "ongeëvenaard": “Dit is internationale politiek op het randje van misdadig". © EPA

Kremlin: “Beschuldigingen over vergiftiging Skripal op het randje van misdadig”

De beschuldigingen van Groot-Brittannië dat Rusland achter de vergiftiging zit van de voormalige Russische spion Sergei Skripal zijn "op het randje van misdadig". Dat zegt de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, tegen het Russische persbureau RIA.

21 reacties

  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom onze media de leugens van de Russen nog publiceren. Iedereen weet dat ze een traditie van liegen en bedriegen hebben. En er zijn nog lezers hier die in die val trappen. Dat moeten onze journalisten toch ook beseffen. Moeten ze dan niet de waakhond van de democratie spelen?
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Misdadig is nog zacht uitgedrukt. Hallucinant hoe dat twee vijanden uitstekend kunnen samenwerken, ik zou beter zeggen samenspannen, om een ander te kloten of te jennen.
  • willy platteau

    6 jaar geleden
    er is geen afdoend bewijs dat de Russen hier achter zitten, maar ze kunnen liegen als de beste ,ze weten nooit van iets ,ook niet als er beelden zijn van de BUK raketinstallatie die heimelijk terug over de grens van Rusland wordt verplaatst ! en de Krim ,daar waren ook geen Russische soldaten mee gemoeid !
  • Joery Goubert

    6 jaar geleden
    De Russen doen nooit niets. Maar ik vraag me af van waar al die wapens komen waar die terroristen mee schieten. Raar dat hij Iran altijd steunt. Welke kant staat die vent eigenlijk wel. De Russen zijn vals en we zullen in Europa nog moeten opletten.
  • Erwin Borloo

    6 jaar geleden
    Acties op de Krim en in Donbas volledig gerechtvaardigt nadat Europa met een staatsgreep de democratisch verkozen president van Oekraine heeft verjaagd, allemaaal in opdracht van de globalistische elite natuurlijk, Rusland moet toch verzwakt worden en ook in hunhanden komen.