Pabo opende in 2013 nog een winkel in Roeselare.
Volledig scherm
Pabo opende in 2013 nog een winkel in Roeselare. © PHOTO NEWS

Erotisch postorderbedrijf Pabo failliet, maar winkels blijven open

Na de Duitse tak is ook het Nederlandse deel van Beate Uhse, moederbedrijf van erotisch postorderbedrijf Pabo in Zeeuws-Vlaanderen, failliet. Wat dit betekent voor de Belgische winkels van Pabo, is nog niet duidelijk. "We weten van niets", zeggen verkoopsters. Beate Ushe laat weten dat de Pabo-winkels in België voorlopig open blijven, en dat online bestellingen niet in gevaar zijn.

26 reacties

  • Jozef Vermallen

    6 jaar geleden
    Het heeft nog lang geduurt. Wie betaald er aan Pabo tot 5x zoveel voor speeltjes en dergelijke als je ze ergens anders veel goedkoper vind?? En niet afkomen met "jamaar dat is Chinese namaak", wat denkt ge dat ze in de Pabo verkochten... Dat komt allemaal van China hoor...
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Heb juist 10 strings besteld en betaald . Dus geld kwijt en geen strings want de currator zal er weg mee zijn !
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Ja, waarom zou je de dag van vandaag nog 300 euro uitgeven aan een namaak vagina terwijl je voor 12 000 euro een levensechte pop kunt kopen. Ik denk dat ze hun markt hadden moeten verleggen en niet ter plaatse blijven trappelen. :-)
  • guy muis

    6 jaar geleden
    dan zal ik mijn strings maar elders gaan bestellen.
  • Pat Tms

    6 jaar geleden
    Mensen kopen graag op internet totdat hun eigen postje in gevaar komt door internet. Dan staan ze te janken. Enfin, voor mij zo weinig mogelijk Chinese brol. Als we binnenkort alles op internet kopen ligt EU economisch plat.